Diensten

Cursussen & Workshops

Hi Asia verzorgt cursussen en workshops voor particulieren, bedrijven en scholen. De cursussen en workshops worden op maat gemaakt en de inhoud kan worden aangepast aan de wensen van de klant. Wij bieden praktijkgerichte (stoom)cursussen voor bedrijven en particulieren aan, met als doel om in een korte periode Chinees te leren, zodat de communicatie tijdens uw (zaken)reis meteen een stuk vlotter verloopt. Daarnaast bieden we ook cursussen of eenmalige introductieworkshops Chinese taal en cultuur aan voor bedrijven of scholen.

Tolken

Onze tolkdiensten kunnen worden ingezet tijdens vergaderingen, handelsmissies, en ontvangst van Chinese delegaties in Nederland. Door ruime ervaring en kennis van zowel de Chinese als de Nederlandse taal en cultuur kunnen wij de brug vormen tussen de Nederlandse en Chinese partij.

Consultancy

Als uw bedrijf interesse heeft in China, maar zich eerst wil oriƫnteren, kunnen wij u vanuit ons netwerk matchen met Chinaspecialisten op meerdere vakgebieden.
Steeds meer scholen overwegen om het vak Chinees in te voeren of een uitwisseling met/educatieve reis naar China te organiseren. Met ervaring op beide gebieden kunnen we u hier van advies voorzien.

Algemene voorwaarden voor vertalen en tolken